November 16, 2011

POST yang ke 100...

Salam...

tidak kusangka belog ni dah ade 100 entry...

betol ke???

now 
dah koje kan...
klu tyme study dulu mesti bukan ratos mungkin berHIBAN...

xpela...sayang Belog Budak ni...wiiii

haaahahahhaa...

Big thax tu budak kecik namenye IKA yg wat ak nk membuka gerbang belog ni..

ok..DONE

nak sambung kje...

After setaun lebey Belog ni ade di alam maya
and saje letak gambar ni di dalam entry yg ke 100

jap2..nak letak gambar ni sebab rase gambar ni sMART



Mr MKH tak smart..gambar ni yg smart

pon Smart GAMBAR ni

KESELEKEHAN

Ok Bye




November 12, 2011

Pertanyaan yang ????

Salam..



Situasi : Bermesej2 gn Mr MKH..

Aku: MKHMA dah le msg kan...

(B4 tu die xnk msg if aku xbalik keje lagi n make sure dah mandi,,
ngade2 kan,,lantak laaa)

Mr MKH : haa..dah mti ke belom

Aku: Mati??

(Ok...persoalan nye disini,,ape kah perasaan anda bile BF anda bg msg camtu???)

Sambung....

Mr. MKH: Mandi..

Aku: D gn T jauh la.... t org mati awal ea...

(Bile saye Offer diri,, Dose melambak,, tobat xsempat, 
berani nk offer cmtu..AMPUNKAN aku Ya ALLAh)

ok done...
pertanyaan itu bikin maut je..hahahha



November 04, 2011

Tersalah langkah



merenung mase hadapan...
eceh
Salam..

Silap Salah harap dimaafkan..

saya hanya perlukan perubahan 
ke arah yg lebey baik

tapi tersalah ke??



November 03, 2011

Pendam

Salam

diam lagi bagus dari memberitahu
kadang2 tak kongsi lg bgs dr kongsi
kadang2 saya rase saya dah takde sape2 nak 

DENGAR
SHARE
LIHAT

bersama saya

Hanya Allah yang tahu segalanya


Thank You Very Much
Done
and bye
Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.