September 30, 2012

sharing is caring

Only to share

Published with Blogger-droid v2.0.9

September 17, 2012

MUHASABAH DIRI




Miss U Alls...
Special thanks both of u,, i have a GREAT week with u guys.
 TQVM

Salam…
Saye xtau same ade korang akan bace semua ini or not…
Ayat macam haram,,sorry blog ni mmg dah lame xhupdate..

Normally, bloggers will use this word
“ Sorry la, blog da bersawang, berhabuk”

Hahahaha,, I don’t think that my blog bersawang or so watever,
 maybe it dikategorikan pade..
“kite bako je,, kite bako je…” hahahah.. 

Actually, pale saye dah atas bantal tapi, hati tak tenang..
Saye memikirkan satu masalah yang ada pada saya iaitu
PEMBENCI TEGAR SI PELAGAK..

Help me to reduce buang penyakit ni jauh2 from my life.
WHY?? 
Sgt menggangu kehidupan saye.
I know, sape yg ade sifat ini akan paham why it happen…

Satu masalah saye ialah, 
saye ni teramatla tunjuk kalau saye TIDAK SUKE MEREKE di golongan PELAGAK ni..

Bukan pelagak ngeri tau tapi sifat BELAGAK yg ade pade diri INDIVIDU itu sendiri…
 OMG..
 saye memang xbole hidup dengan pattern manusia sebegini rupe..
and the best thing manusie seperti ini sgt biasenye TIDAK PERASAN yg dorang dah duduk di BAWAH ZON BELAGAK..

WHY???? 
Saye pon xtau.. TEPUK DADA and PLEASE ASK URSELF…

saye ade kawan2 yg ber$$$$ tapi bile saye dengan mereke saye teramatlah SELESA (punyela teramat SELESA kan) coz dorang xbelagak dgn harte yg mereke ade.. 
tapi ape yg saye Nampak segerombolan manusie ni tidak..

adoyai…seriously, saye xkisah kalau korang ambil kisah pasal ayat2 aya atau pon tidak..
Hopefully, korang kisah & korang BERUBAH...

i know takde manusie yang akan PUAS HATI gn diri kite..
and also me. 

SAYE MOHON AMPUN DAN MAAF KE ATAS KESILAPAN yg SAYA LAKUKAN..
betol...b4 tido maafkan semua orang..
i WILL..itula cara untuk saye buang masalah 
BENCI ORANG BELAGAK

saye sangat rindu kawan2 saya..


SKJH student 1996-2000, 

EX-Hostel & Ex-SMKSAAS 2001-2005, 


Ex-UiTM 2006-2011


PssT : kalau ALLAH tidak suka HAMBANYA belagak..
apetah lagi SAYA..
memang ALLAH mengampuni HAMBANYA..
apetah lagi SAYA..

Bye..Good ur Nite Dear



Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.