September 26, 2010

MAAF

.:: Im SOrrY..dUibUQi..AmpoNi AKu ::.



Bila aku salah
Tolong maafkanlah
Ku tak ingin membuat
Kau menangis

Aku tahu kau marah
Aku tahu kau luka
Tapi jangan paksa
Tuk berpisah

Aku ingin selalu bersamamu
Walau senang walau kita susah

Mungkin aku salah di matamu
Mungkin aku lemah di matamu
Tapi tak pernah terpikir
Kau pergi tinggalkan aku

Bila aku salah di matamu
Bila aku lemah di matamu
Ku hanya bisa memohon
Maaf atas salahku

Aku tahu kau marah
Aku tahu kau luka
Tapi jangan paksa
Tuk berpisah

Aku ingin selalu bersamamu
Walau senang walau kita susah

Mungkin aku salah di matamu
Mungkin aku lemah di matamu
Tapi tak pernah terpikir
Kau pergi tinggalkan aku

Bila aku salah di matamu
Bila aku lemah di matamu
Ku hanya bisa memohon
Maaf atas salahku

Aku ingin selalu bersamamu
Walau senang walau kita susah

Mungkin aku salah di matamu
Mungkin aku lemah di matamu
Tapi tak pernah terpikir
Kau pergi tinggalkan aku

Bila aku salah di matamu
Bila aku lemah di matamu
Ku hanya bisa memohon
Maaf atas salahku

Mungkin aku salah di matamu
Mungkin aku lemah di matamu
Tapi tak pernah terpikir
Kau pergi tinggalkan aku

Bila aku salah di matamu
Bila aku lemah di matamu
Ku hanya bisa memohon
Maaf atas salahku

*meleleh air hidong aku..
(sebenarnye dah 2 ari aku selseme)
huhuhuhu

SORRY KEPADE SUME MANUSIA,KALAU2 AKU ADE TERBUAT SALAH TANPA AKU SEDARI..SORRY SGT2..

September 24, 2010

JiwaNg ke???

Aku pon xtau nk mendefinasikan word JIWANG tu...yang aku tau,,dgr lagu 90-an kat radio sinar tu dipanggil
JIWANG..yela dgr lagu sedey2 yang nk clash2 tu..xpon xtau nk pilih mane satu pompuan,,xpon kene tinggal ngan pompuan...kadang2 lagu 2 nk btaw die SAYANG gile tahap babun kat pompuan tu...ape daaa...Rilex sudey..
Selagi korang pecaye korang nye pasangan tu,,n yg pasangan tu pon xde cite2 nak TIPU psgn nye itu...InsyaAllah,,korang tau makne sayang tu...Unless mmg TAKDE JODOH,,Redha la dengan ketentuan-NYA..
sebenarnye bukan ni aku nak story morry..


"I PROMISE TO LOVE AND CHERISH YOU 
THROUGH WHATEVER LIFE MAY BRING US"

**adekah statement diatas statement JIWANG????

Tolong jawab soalan ni!

September 14, 2010

raYe-RayE



"SELAMAT HARI RAYA"
  
Ini lah barisan keluarga Ruslan & CO



AdeQ poMpuan gUa!


aDEq BOSAR guA
aDeQ Kecik Gua
TamParAn WanitA
so ini lah family gua.
ni la intro2 yg bole aku wat.
PerkeNal kan: peserta pertama dan seterusnya
perkasa di umah gua aka ayah
bom atom aka ibu
aku aka along
adek pompuan aku aka angah
adek BESAR aka Alif
adek KECIK aka Haikal





-:hELLo:-

ma NamE
NUR EZZATI RUSLAN.
terase skema yg teramat sangat..
for da intro..
ni je yg aku mampu katakan...
yg penting..
aku ni
budak BAIK
baru belajar
(4b)
Budak BAIK baru belajar
Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.