September 24, 2010

JiwaNg ke???

Aku pon xtau nk mendefinasikan word JIWANG tu...yang aku tau,,dgr lagu 90-an kat radio sinar tu dipanggil
JIWANG..yela dgr lagu sedey2 yang nk clash2 tu..xpon xtau nk pilih mane satu pompuan,,xpon kene tinggal ngan pompuan...kadang2 lagu 2 nk btaw die SAYANG gile tahap babun kat pompuan tu...ape daaa...Rilex sudey..
Selagi korang pecaye korang nye pasangan tu,,n yg pasangan tu pon xde cite2 nak TIPU psgn nye itu...InsyaAllah,,korang tau makne sayang tu...Unless mmg TAKDE JODOH,,Redha la dengan ketentuan-NYA..
sebenarnye bukan ni aku nak story morry..


"I PROMISE TO LOVE AND CHERISH YOU 
THROUGH WHATEVER LIFE MAY BRING US"

**adekah statement diatas statement JIWANG????

Tolong jawab soalan ni!

No comments:

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.