January 14, 2011


salam Berita penting,,
seorang manusia yg dikenali NUR EZZATI RUSLAN sedang xbetol kerana....
malas nk berpoyo sebegini rupe...

saye betol2 dalam mood yang meraban...
sumpah,, saye benci feel cmni..
Normally,,
klu saye sedey,,,
MEREKA la peneman saye jd TINGTONG...
Yess..
di saat ni saye sgt memerlu kan dorang tok saye jd TINTONG kembali...
bukan sgt,, TAPI SANGAT 56x memerlu kan mereka

kalau saye SEDEY...
dialog2 seperti ini akan berbunyi seperti begini..

"JOM KAROK"
"BOWLING PON BEZ NI"
ni dialog klu ade wet lebey2 sikit or PTPTN masok..hehehe

"MELAKA JOM"


hahahah...
SUMPAH..
beb,,wa rindu U ALL...

DODOL aka FARA
IKA aka TuNANGan OraNG
BAI aka Gf SUrTI

koRang rInDu AKu X??
hahahhaha...





see...
KAWAN2 saye...

BAI--> Baju baby t maroon tu..
DODOL --->  yg kat sebelah EZAT tuu
IKA --> baju pink KOTAK2..

tp xdilupekan...
kenal kan..
ATUL yg baju putih tuu.. (wanita ea)
AZREEN yg pki Spek mate tu.. (ppsssttt,, die tu org KUAT UiTM saye)
MAT KHAIR , yg baju putih but LAKi la..

ekceli,. saye pon rindu yg len2..
tapi die sebab kan mase saye sedey,, yg paling selalu gn saye adelah..

HOUSEMATE saye..
so saye RINDU U all LEBEY dari 1..

hehehe..nyte2...

4 comments:

repubLik.haTiku said...

ejat...!
rndu nak gelak2 terbahak2 dr msk kete, smpi msk class, smpi msk kete lek, lepak kat mawar, balik umh tgk tv, pstuh tdo.
bgn pg wlupn x mnd, masih lagi leh gelak guling2.
wah,ak pun rndu.
hr jmaat mlm ak siap tgk folder gmb kt kot.x pnh hayat ak wat cmtuh tgk muke korg.haha~~~
dodol msg ak, dy kate dy rndu kt smpi termimpi2 ak msk cekodok ngn hape ntah.

huaaaa, 1st time ohh ak rndukn korg.
*_*

Ezat Ruslan said...

kannnnn...
sumpah miss nk mampos....
aaaiiissshhhh...

nk KAROK!!!

repubLik.haTiku said...

ko mst rndu nak dgr suare ella ak tuh kan..?
**bek angguk cpt.
haha~~~

Ezat Ruslan said...

TAKNAK!!!
xnk angguk..
=P

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.