November 11, 2010

question & answer..

tidak ku sangka......
dah hampir 5tahun aku kat SEGAMAT nan indah..
since Diploma til Degree...
ntah la..???


so now if u want to know what u feel r8 now,,pleez answer all question 

1. mase mule2 korang jejak kaki kat tempat korg belajar mase mule2.
   APE KORANG RASE?

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f.Others __________(plezz state)


2. Then,,korang jumpe kawan2 mase MMS aka ORIENTASI,,mase tu ape korang rase??

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)

3. pas Orientasi..korang jumpe rakan sebilik n senior???mase ni korg tau pe soklan ak,,so jawab je la..

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)


4. Pastu korang g KELAS ari2,,pegi bersame kawan2 au..jumpe  LECTURER..n.....paham2 je laaa..

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)


 5. Tibe2 mase berlalu begitu sahaje coz dah habis DIPLOMA??time ni,,korang JGN tipu,,pe korang rase??

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)

Soalan berikutnye untok sape yang Sambong Degree..klu korang dah KERJA,xya la bace soklan berikutnye..
tak de maksod nk beze2kan korg,,juz nk SHARE feelin korang gn aku yg dah 5 taun study.. kepade sape2 yg further degree,,sile jawab ea...SHARING is CARING HokEy..


6. bile korang cek kat INTERNET yg terpampang seperti berikut.."TAHNIAH, anda dapat IJAZAH" cam gitu2 la..lupe dahh...Ape korang rase lak??

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)

7.  ni konfurm,,klu ak tyme ni tension sikit..ape korang rase bile korang kene cari UMAH SEWE n then kene lak dapat umah cam HAMpeh n MAHAL plus mase 2 desperate nk uMah?? (mane tau korg  heppy)..hahaha

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)


8. camne lak korang rase bile cukup bulan telinge korang dengar sayup2 je ANNOUNCEMENT yg nak kan DUWET korang??(bil api,air, streamyx,Sewe umah)

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)

9. ni lak,,BILE KORANG EXAM plus mase nAK las2 sem,,yg MEMANG niat nak NAik KAn CGPA..and korang DAPAT SOALAN FINAL yg SUSAH nak MAM...aiisshhh...

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Others __________(plezz state)

10. cukop la 10 soklan,,pe korang rase bile dah nak ABIS degree n then nak kene g PRAKTIKAL..

a.SaD
b.HeppY
c.WorrY
d.TensioN
e.NuthinG
f. TakoT
g.Tak Ku SangkA
h.Others __________(plezz state)



ade lagi,,banyak lagi sebenarnye..tapi malas nk pikir..kan dah abis  pekse,,penat PERAH HOTAK ni.. so, BILE korang dah wat soklan2 ni confurm korang ingat balik sesuku memori (xle setengah,,coz 5 tahun beb,,10 soklan juz leh kuar kan sesuku je) korang kat U kn..aku poonn,,CONFURM AKU WINDU KAT UiTM di ati,,KAWAN2 YG G KELAS SAME2,CONVO SAME2, OFKOZ x DILUPEKAN KAWAN2 SERUMAH SEWE n SEBILIK, KELAKAR NK MAM..tapi klu korang xrase cm aku rase,,ntah la..maybe koarang xde life la kat U kan..WALLAHUALAM..2 antara korang gn diri korang..TEPOK DADA TANYE IMAN...ape yang penting segala memori2 kat sekolah ke,,U ke, mane2 la still dalam ingatan aku n also diri korang sendiri..
sumpah..skang saye sedey bace BLOG saye sendiri sambil dgr LAGU yg sayup2 ni..
sedey la weiii...
:'(

Now,,NUR EZZATI nk FOCUS on PRAKTIKAL n THESIS..
yeeaaayyy..GOOD LUCK EZAT!!


2 comments:

repubLik.haTiku said...

ejat..!
ak pun sedih gak..
(smbil dodol tenteramkn ak)
sob sob..sobri.
haha~~~

gonna miss u.
hOnestLy

Ezat Ruslan said...

yela tu ika..
ak mmg akan merindui kate2 ko yg slalu ko cakap dulu baru pikir 2...
suke sangat..

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.