December 30, 2010

:xde keje diberi keje:


Ari Ni xsempat pon tengok2 blog,,hehehehe..ade kje diberi..BUT ptg SMLM dapat keje yg bkn supervisor ak yg bg tetapi kawan saye yg bg..thank ea atiqah sabawi tag saye ye,, comey2 je soklan nye..
susah gile soalan nye
ni baru ade kesempatan nk jawab..dah nak lunch..hehhehe

1.   Apa benda paling penting dalam hidup anda?

Sebenarnye byk mende penting,, tapi yg penting ye(sambil letak tgn kat dagu).. mmmm.. masih memikir.. bende paling penting ade lah saye nye handphone coz klu xde handphone cmne nk contax2.. 
tau2 mesti korang nak ckp gne la public phone,, mmm..Public mhl meyyhh gne fone murah sikit..maklum la,, gne UOX..
Pastu xle meseg.. pastu klu saye bosan leh dgr lagu, radio.. n men game..
(even H/p bkn gempak pon). 
Pastu, bile rse nk amik gambar, tyme2 tu bole amik gambar

2.  Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?

Walaupon dah keje part tyme byk kali,tapi selalu nye saye abiskan wet2 gaji saye tok MAKAN n BERJIMBA..
Mmm,, klu xsalah barang yg las saye beli gne wet titik peloh saye,, mmm..ssh nye nk jawab soklan2 ni.. suar slack Romp kot 
elaun nnti nk beli lagi 2hehehehe..

3.  Dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?

Haaadimana ea..
ofkosla kat teratak desa saye kt SEPANG tu
saye nk wat ala2 org dolu2..
Means, ala2 kekampungan,,
so,, sape dtg kawen saye,, maybe dok atas tikar,, mkn bersila
Hehehehehe..tipu je,, mampos ayah ak marah nnti..
n impian saye,, saye nk ade byk bunge orkid purple putih,, lawa nyee tema???
Ade byk kaler saye suke skang, saye ni senang terpengaroh gn org sekeliling ni..(ika, phm2 je la).. b4 ni, nak kaler itam putih but korg prasan x ramai dah wat kaler tu..jeles gua then belah BF saye,  die nak kaler itam pinklawa gak..so,,tema ni x le pikir sgt  la coz, byk kaler dlm list,, antarenye, OFKOS ITAM, PURPLE n MERAH.


mase kenduri kazen ak kawen..terpikat gn orkid sudah!!


4.  Adakah korang sedang bercinta sekarang?

Mmm,, saye pon xtau bercinta sebenarnye cmne.. xtau nape,, geli la word tu.. tapi saye ade la si MKH,, saye sayang die..
(same ke gn cinta?) saye pon xtau..

5.  Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Selagi boleh saye pertahan kan sayang saye, n klu mmg Jodoh dah ade sejak azali saye turuti
Ecececececehh
 SAYE SETIA ORANG NYA..


6.  Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?

Sejak praktikal ni, banyak bace novel,, tapi xbeli lacoz saye xreti menjage brg2 seumpama itu..
Kalau majalah,,mmm rase2 nye la REMAJA kotklu BUKU..hahahhahahaa,, byk..Strategic Management ke FSA sbb mule2 xnk beli..n lastly beli coz lecturer nak sgt


7.  Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?

Dua2 coz dua2 ade keistimewaan nye tersendiri..gn ayah bez story2 hal semase kalo gn my mum story2 psl MKH..hehehhehe..same jee

8.  Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?

FAIZAL TAHIR,, nak sgt karok gn die mane tau die ajak duet same2..
HARAPAN tinggi sgt ni EZATn KHAIRUL FAHMI Aka APEX..tapi mase tu die dah xde GF..cm2 lak..(bkn doakn dorg clash, tp mane la tau)

9.      Adakah korang basuh baju korang sendiri?

Ofkos la..klu saye kat umah sewe je lahehehhehe

10. Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

Pulau pangkor, nak amik gambar kat ctu.. org kate bez..
mmmm..bile nak g??


11. Pilih salah satu, peluk atau cium?

Depend.

12.  Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?

CONFIDENT:
saye mengagumi keyakinan kawan saye ni,, sgt TINGGIsgt2..
xterkate sgt2 nye..

COOL: 
even ade masalah die xkn cmpor aduk kan..tu saye sukemmm, klu bengang pon die ok je,, tapi bile dah meletop, say BUBYE la..wahahaha..

PENDENGAR MASALAH YANG BGS:
klu saye btaw problem saye, die akan dgr n try bg nasihat..thankz la beb..

13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?

Insha Allah - Maher Zain
Perfect two Auburn
Disaat aku mencintaimu- Dadali
Takkan pisah- Eren kangen band
150 juta kali- Fynn Jamal

14. 3 0rg yg korang nak tag :

Xtau nk pilih sape coz member saye member ika gak..
hahaha.. ade yg gle n,, dorg ade FB je..


 n TQVM to ma plen yg tag saye ni ea..


2 comments:

repubLik.haTiku said...

wahahaa~~~
komen yg bgus psl ak nmpknye..
hahaha~~~

confident tuh mmg ak x nafikn derr.cool..?yeee, sememangnye ak.pndgr mslh yg bgus..? ahahah~~~bgus abizzz!

thx babe~~

Ezat Ruslan said...

membina x komen ak...
keep it UP..
hahahahahaa

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.