March 21, 2011

gelak BOLEH tegangkan MUKE 2



hahahaha..
heppy bukan!!


selepas wat entry yg kelakar2 drpd HASIL tgn Prosuder afdlin shauki


saye ingin berkongsi cerite Kelakar hasil EZAT,IKA,BAI,MIRA,FARA aka DODOL
bile dok cite2 pasal gelak2 kat entry ni...
gelakbolehtegangkanmuke

tbe2 kuar lak pasal mende2 kelakar kat umah sewe...

1st: PASAL PISANG

aku membukak topik:
ika, ko ingt x kes bai terpijak PiSANG ko...hahahhaa
ika: aah,, beriye ak balik berlari2 nak mkn Goreng pisang panas2 then bile kuar Bilik nk mkn Bai bole lak mempenyek kan pisang ak..
(korg jgn pk penyek betol.. bai.. xpasan pisang tu coz ika letak kat tgh2 Hall umah)

Ika menyambung lg: dah la b4 tu Mira leh wat lawak pki suar tu 
(suar TIDO ok,, die g beli goreng pisang pade PUKUL 4-5)

aku: ha..yelaaa... siap bawak Handbag die..
(korang faham x skang,, Mira ni leh pki baju + cardigan bersame Suar Tido n membawa bag die ketiak die)


aku penah cite psl mende ni kat BELOG ni..kat sini

JADAH NYE AKU X GELAK2 KAT OPIS MASE CHAT GN IKA

2nd: PRESENTATION

ika: ak xle lupe bile dodol present "TODAY, MY NAME IS NURUL FARAHANAA"..
agak2 esok name die ape???

terbahak2 aku gelak2...yela TU...ESOK LUSE?//

tibe2 aku: ika2...ko ade salah present kat Kelas dulu yg smpai aku 
terduduk2 tyme PRESENT tu..
pe ayat nye??

ika: mmmm,, Technical analysis..


aku:ye betol2...hahahahha..gelak besar

cite nye cmni...pade 1 ari,, ari tu kami ade presentation yg terlalu byk..
ari tu klu xsilap kitorg ade 2 ke 3 presentation...
kol 8am tu kitorg Volunteer nk present International Financial Management
 coz nk cepat coz kol 10am ade Major presentation tok Investment analysis...

nak dijadikan cite...Powerpoint kitorg problem la sikit n Ika ni jd presenter yg pertama...
so kami bg la Mandat tok die say sorry kat Audience (padehal Classmate je)hahaha

bai bisik kat ika: ckp lah masalah teknikal
TAPI...

ika ckp:  Sorry,, we have Technical AnALysis...

1 kelas GElak2 n Ika leh wt Bodoh je..rupe2 nye die xpasan yg die slh ckp...

byg kan ak gelak smpai DUDUK2,,,aza bersandar kat DinDing...Miss HAida dah senyum2..SURTI gn LAFA xle bla sebab gelak DORANG yg plg BESAR kat klas mase tu...


see...kan aku dah cakap...
korang x ke rse sebab2 ni 


aku,
bai,
ika,
dodol,
mira.


Still comel..
pujian kali kedua...
korg pasan x dlm belog ni xde gambar Mira..t saye Tunjuk laa...
ha..if korang nak tgk MiRa gak..
g cr wanita berkebaya HIJAU kat belah tepi kanan sekali di page Annas Easkey k...
mira penah BErphotoshoot bersame beliau..



pssst: byk kenangan bersama MEREKA...klu nk bukak Buku psl cerita kitorang..ea memang kalah la NOVEL2 terkenal seperti ZArA AMANI..eh2..tetibe plak...jgn marahh haaa


2 comments:

repubLik.haTiku said...

hoi...!
ak br sempat bc blog ko pg nih.
klu ak tau ko bkk cite psl nih, da kt leh up open table hr tuh.
haha~~~

rndu nak gelak mcm smlm.....
=_=*

Ezat Ruslan said...

aah wei...
adek aku pon sampai penat..
die kate kawan2 ko gile..
hahahahha...

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.