March 24, 2011

PANAS n HOT not DA SAME thing??




bace belog dgn milo secawan...
bace belog gosip panas..
bukak ym chat kawan2..
dpt crite bikin gua PANASSSS ...


ye..pantun yg nmpk biase tu tdk la menunjukkn betapa PANAS nye ati saye dengan 
manusie yg dianugerahkan macam2 kepade beliau n 
tidak sekelumit pon memberi perhargaan kepada orang len yg sentiase
mahu MENOLONG beliau (die xlayak diberi kata penama beliau) die yg budget

HOT
HOT
HOT
HOT
HOT

plisss u allss (gaye CAT dlm muvie cuti2 cinta)

die hanye la wanita yg diberi sedikit anugerah TUHAN...
konon nye CANTIK...
but her HEART busuk sebusuk kambing hitam mati tergolek kene langgar gn lori hantu yg nk cepat antar pasir yg melimpah kat belakang tuuu...

MEMANG HITAM LA WEI...HAHAHA
faham x skang???
sangat2 lah busuk...

n saye x layak kate die hine...
n supposely 
pasal die pon x layak di letakkan die belog ini...
sbb die konon nye HOT gile vavy...

KAMI..ye kami bukan aku...
aku bersama2 kawan2 aku diam kan psl die sbb xnk...
TAKNAK JATUHKAN AIR MUKE DIE tu...
mmm...TOLONG ea MOKCIk...jgn la la ingt kami BODOH...

sebab kami bukan camtu ok...
kami ade LIFE kami yg xnk masok campor idop org len...

meh aku story sikit...

ak masok degree...

part 3:
aku g kelas, n blk kelas..karok cm biase.. pe tah lg nk membenci org..
no ..no... xde sape aku nk benci dulu...
aku g kelas cm biase sebagai PELAJAR...
hidop aku hnye la...
bersama DODOL tersayang,, ma lovely BAIZURA..my bucuk IKA..my dear AZA..
hanye mereka..xde orang len..

part 4:
bermule segala nye...bermula laaa aku membenci seseorang...bukan2...bukan seseorang..
BERORANG2 yg serupe beruang sudahhh...
tapi tu laaa....kami diam je...tgk2,,  n xckp lah gn die sgt..
juz ANNOYING la kottt...

part 5:
die wat hal ok....

BCOZ of MULUT die yg xabis2 nk tuduh KAWAN aku 
tu ini...
so aku ni pon lg la xsuke die...
TAK SUKE....PHM X????
HELLO...ko kan HOT..pehal ko risau sgt gn kawan aku tu...
ko kan CANTIK gile VAvy....nape ko nk ckp pasal tu ini????
TAPI....
die sngt la DEVIL coz nk mengkaverkan die nye kesalahan...
die setat cr kawan len..n die setat kutok kawan saye ea...
BODOH ke Xbodoh...
sbnrnye..diie takut kitorg cite pasal die...

WEI POMPUAN....
we not like u ok...
u always look konon2 ANGLE but Da real u is DEVIL....
 
VERSI POMPUAN
aku xtau la ko canangkan 1 uitm ke x...
tapi ak mmg la rse tbe2 sume classmate tgk kitorang cam kitorang ni..

BANDUAN br kuar dr PENJARA...
(tp aku xtau la,,ke tu perasaan kami)
tu ak xberani nk tuduh ko..coz ak xdgr dr mulot dorang..
sebab ak ni xreti nak BLAME2 org cm ko..
uppssss...
hahahhaha
dah la tu...PART 5 mmg byk cite psl die...
so..t pnjg sgt lak kang nk cte...
berchapter2 pulok...


PART 6:
die wat lg k...
tp cukoplah...
ak tau t ade lak yg PM ak n mintak ak CER CITE...
 
sekang korang phm x...
kadang2...HOT n PANAS mmg lah xsame...
hahahhahaha
 
 
(tp ni pesanan..to all kwn2 yg knl aku...
klu korg dgr cite pasal aku,, tolong tnye aku blk...
klu ea cerite tu,,aku akan ea kan...
klu cite tu slh,,mybe korg dah sebar or 
dengar FITNAH so bek korg cr kepastian kat aku)
 
KITE BAKO..KITE BAKOO

cer CITE

NI moto baru UCOP tok cite Husin,Mon, & jin pki Toncit

gambor2 dipinjam dr

&





No comments:

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.