March 10, 2011

Jage2 cik Salmah..


ye..ape maksod sume ni..
gn siyes nye..
saye Nur Ezzati 
nk KEMPEN sikit ni...

KEMPEN bout STOP Hiv/AiDS..
James Choong yg create kempen ni..
but saye mmg terpikat gn care die nk wat kempen ni..

ye..HOW to kempen??
senang je..senang sgt..
tambah lg pade sape2 yg suke amik gambor..
moh la JOIN KEMPEN..

HOW?
cmni.Mule2..korang amik gambor yg menunjukkn nasihat2 nk elak HIV/AiDS..
ataupun download mesej tu kat sini

then..korang UPLOAD korg nye gambor tu kat sini but kne de register kat belog ni dulu tau tp klu nk lg senang SHARE je kat FB page.

Then korg leh la tgk GAmbor korg Upload tu kat SINI

MENARIK X??
dapat BERGAMbor Then LEh berkempen sekali..
SEE..simple..

WHY?
mesti korg rse nonsence je wat sume nii..
xlaaa...Gn care ni leh lah korg menyelamatkan
 ramai kaum2 manusie kat MALAYSIA ni dr masalah 

HIV
AiDS

ekceli kan..saye terpikat gn gambar2 Artis2 MAlaya yg dicapture n sangat la semat..
terpikat i..










Ni Sengal,,hahahahaha

cantek Amber


sengal yg hahahaha n betol kate beliau

Badan pon Jadi

ramai lagi artis2 yg JoiN kempen ni..
gambar2 sume semat..
so..korang JOiN lahh..

No comments:

Loading...

nRelate - Posts Only

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

walk TogetheR

Daisypath Anniversary tickers

SoCCer

click me 2x

.